Verbeter je natuurkennis met Seek!

doorYves

Verbeter je natuurkennis met Seek!

Gebruik de kracht van beeldherkenningstechnologie om de planten en dieren overal om je heen te identificeren. Verdien badges voor het zien van verschillende soorten vogels, amfibieën, planten en schimmels en doe mee aan maandelijkse observatie-uitdagingen.

  • Ga naar het Citadelpark en richt jouw camera op levende wezens.

  • Identificeer dieren in het wild, planten en schimmels en leer meer over de organismen om je heen

  • Verdien badges voor het observeren van verschillende soorten soorten en deelname aan uitdagingen

Download de app van iNaturalist op je telefoon, ga er mee naar het citadel-park, maak foto’s, laad ze op en kom te weten om welke planten of bomen het gaat.

Seek by iNaturalist from iNaturalist on Vimeo.

Neem jouw camera en begin met zoeken!

Heb je een paddenstoel, een bloem of insect gevonden en weet je niet zeker wat het is? Neem je smartfoon, maak een foto en open de Seek-app om te zien wat het is!

Op basis van miljoenen waarnemingen van dieren in het wild op iNaturalist, toont Seek je lijsten met algemeen geregistreerde insecten, vogels, planten, amfibieën en meer in uw omgeving. Scan de omgeving met de smartfoon-camera om organismen te identificeren met behulp van de levensboom. Voeg verschillende soorten toe aan jouw waarnemingen en leer er alles over tijdens het proces! Hoe meer observaties u doet, hoe meer badges u verdient, hoe slimmer wordt de app!

 

Over de auteur

Yves administrator