Foto – Film

doorYves

Foto – Film

Het Citadelpark als decor, achtergrond, studio voor jouw foto’s en kortfilmpjes. Onder leiding van een foto- videograaf zullen we je begeleiden om iets moois te verwezenlijken waar je trots op kan zijn.

meisje in park

Op een bankje in het park leggen we theoretisch uit hoe je betere foto’s, video’s maakt. Dan doen we een paar oefeningen in het park of werken een opdracht af. Dat kan met een gewone smartphone of gelijk welke andere fotocamera. We zullen je leren dat het “idee” en het leren “zien” door een (foto)-toestel en naar het onderwerp kijken belangrijker is dan de techniek. De techniek zit in het (foto)-toestel ingebouwd en regelt alles voor ons. In het park brengen we het in praktijk met enkel opdrachten volgens thema. Voor zowel beginners als gevorderde. Het belangrijkste is de “fun“, maar natuurlijk wil je ook iets bereiken dat het bekijken waard is.

 

Over de auteur

Yves administrator