E-bike Testival 18 en 19 maart in ’t Kuipke

doorYves

E-bike Testival 18 en 19 maart in ’t Kuipke

Het mooie lenteweer – lente is 21 maart – staat voor de deur en dus lanceren wij in samenwerking met bikerepublic een e-bikes test festival op 18 en 19 maart in ’t Kuipke (Citadel Park Gent). We voorzien een indoor testbaan, zodat jij alle fietsen in alle rust en comfortabel kan uitproberen. Voor wie ter plekke zijn of haar hart verliest aan een fiets is er nog meer goed nieuws, want je profiteert tijdens onze Testivals ook nog eens van kortingen tot 500 euro.

Test de e-bike van je dromen

Van elektrische stadsfietsen over speedpedelecs tot de nieuwste cargobikes: je kan ze er allemaal van dichtbij bekijken én uittesten. 

Welke e-bike is het best geschikt voor dag dagelijkse ritten? Heb je echt een speedpedelec nodig voor jouw specifiek woon-werktraject? Waarmee moet je rekening houden als je een cargobike kiest? Wij staan klaar met antwoorden op al je vragen over e-bikes, zodat je door de bomen het bos blijft zien.

Maar uiteindelijk mogen we nog zoveel adviseren als we willen: een testrit geeft altijd de doorslag. Daarom bouwen we ook een indoor testparcours. Zo kan je die droomfiets van jou eens stevig aan de tand voelen.

Testival Bike Republic

Testival Bike Republic 18 – 19 maart 2023

 

Catalogus + antwoorden op alle vragen rond e-bikes

 
Dat is de catalogus waarin we een heel ruime greep uit de collectie e-bikes aan je voorstelt. Naast een pak nieuwe modellen, vind je er ook de toppers onder de e-bikes, speedpedelecs, cargobikes én sportieve elektrische fietsen in terug. Kortom: een boekje dat niet op je salontafel mag ontbreken wanneer je op zoek bent naar een nieuwe fiets!
 
Welke fietsen je er zal vinden vindt je hier in deze E-bike Gids
 
Fiets in de kijker: Ridley Kanzo
 
De gravelbike is de laatste jaren razend populair geworden en ook bij ons vind je een paar toppertjes in de collectie. De aluminium Kanzo A van Ridley is er zo eentje. De gravelspecifieke GRX-groepset van Shimano zorgt ervoor dat hij schakelt als een droom, de carbon voorvork biedt extra rijcomfort en het prijskaartje rond het stuur zal je aangenaam verrassen.

Twijfel je? Niet doen! Trek eropuit en ontdek de minder platge(t)reden paden in je buurt of ver weg met de Ridley Kanzo A gravelbike!
Al onze Kanzo’s op een rij
 

WIN tickets voor de Peloton-toertochten

Wist je dat we dit voorjaar partner zijn van Peloton? Dat is de organisatie achter de toertochten van de Proximus Cycling Challenge en de Continental Classics Tour. Je vindt ons terug op volgende ritten:
  • Ename Classic: 4 maart – Oudenaarde
  • Reuzen van Vlaanderen: 11 maart – Brakel
  • Dwars door Vlaanderen: 18 maart – Waregem
  • Gent-Wevelgem Cyclo: 25 maart – Wevelgem
  • Scheldeprijs Cyclo: 8 april – Schoten
  • Brabantse Pijl Cyclo: 15 april – Heverlee
  • Ride Leuven: 15 augustus – Leuven
  • Super 8 Challenge : 16 september – Haacht
Via de Facebook- en Instagrampagina geeft Bike Republic trouwens de hele maand maart een pak duotickets weg voor de tochten van Peloton. Volg je ons nog niet? Dan is het nu hét geknipte moment om dat toch te beginnen doen 😉

Volg Bike Republic op Facebook en Instagram
 
 

WIN een ‘Koersbox’ vol heerlijke wielerbiertjes


Het wielervoorjaar is nu officieel op gang getrapt en om dat te vieren geven we deze week via onze Facebook- en Instagrampagina 20 ‘Koersboxen’ weg. Dat is een unieke bierbox die slechts in beperkte oplage beschikbaar is bij Colruyt, Okay en Spar.

De Koersbox is gevuld met 6 overheerlijke biertjes van wielerminnende brouwerijen én brouwerijen die langs het parcours van de Ronde van Vlaanderen en Luik-Bastenaken-Luik liggen.
 
Zin om er eentje te winnen?
 
 

Over de auteur

Yves administrator