Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Routeyou webinar voor wandelaars

12 oktober 2021 om20:00 - 21:00

Ga jij graag stappen? Ben je op zoek naar de mooiste wandelroutes of wil je zelf een tocht uitstippelen? Eventueel langs knooppunten? Een lus of een doorgaande tocht? Bij RouteYou ben je aan het juiste adres! In een mum van tijd heb jij de gewenste route gevonden of gemaakt. Het hoogteprofiel, de statistieken en de RouteYou StarTracker geven je een perfect beeld van wat je van de route kan verwachten.

En wist je dat je jouw routes ook kan verrijken met interessante plaatsen onderweg. Of misschien wil jij net een thematocht doen: een stadswandeling, natuurwandeling, functionele wandeling, … Afhankelijk van jouw instellingen rolt er een andere tocht uit het systeem. Je kan je routes ook meenemen op het terrein: op papier, in je gps of via je smartphone. En misschien wil je graag anderen uitnodigen om met jou mee te stappen? Ook dat kan je eenvoudig regelen via RouteYou. Mogelijkheden zat dus.

Hoe je dat aanpakt, lichten we je graag online toe in deze webinar op dinsdagavond 12 oktober om 20u. Deelname is GRATIS maar je dient wel in te schrijven.

Tip! Kan je op het moment van uitzending niet aanwezig zijn maar ben je wel geïnteresseerd in de inhoud van deze webinar? Schrijf je dan ook in, wij bezorgen je achteraf de opname.

Gegevens

Datum:
12 oktober 2021
Tijd:
20:00 - 21:00
Evenement Categorieën:
,
https://www.routeyou.com/nl/event/view/1159/routeyou-voor-wandelaars

Organisator

RouteYou
Bekijk de site van Organisator

Locatie

online